Festival Nagels. Stralend in de zomerzon

De zomer is in volle gang en dat betekent: festivalseizoen! De perfecte gelegenheid om je creativiteit los te laten en opvallende nagellooks te creëren. Of je nu houdt van kleur, glitters of opvallende neons, jouw festival nagels mogen net zo spetterend zijn als het evenement zelf. Hier zijn de beste tips en trends om je nagels festival-klaar te maken.

Kleur bekennen

Kleur is de sleutel tot opvallende festival looks. Ga voor felle tinten zoals Gellak Fuchsia Pink, BIAB Blue Paradise of Gellak Cocktail Glitter. Combineer verschillende kleuren voor een extra effect of kies voor een kleur per nagel voor een regenboog op je nagels.

Glitters, glitters, glitters

Een festival is het perfecte moment om jezelf te laten zien. Voeg daarom glitters toe aan je manicure en laat je nagels extra stralen. In zowel BIAB als Gellak zijn er verschillende kleuren met glitters verkrijgbaar. Leuk als solo kleur, maar ook voor een toffe nail art zijn de kleuren goed te gebruiken.

Laat je creativiteit spreken

Nail art is een geweldige manier om uniek voor de dag te komen. Denk aan bloemenpatronen of kleine festival icoontjes zoals sterren, bloemetjes en hartjes. Gebruik fijne kwastjes,  nagelstickers of een speciale nail art pen om de mooiste creaties te maken. Alles kan en mag. 

Accentnagels

Accentnagels zijn een eenvoudige manier om je nagellook op te laten vallen zonder al te veel moeite. Kies één of twee nagels per hand om te decoreren met een ander patroon, glitter of kleur. Dit geeft je nagels een speelse twist en trekt de aandacht naar je handen.

Geef extra liefde

Vergeet niet om je nagels goed te verzorgen. Door de zon kunnen je nagels dunner en soms geler worden. Hydrateer je nagelriemen extra met een nagelriemolie en houd je handen zacht met een goede handcrème en zonnebrandcrème ter bescherming van uv stralen. 

Met deze tips ben je helemaal klaar om te stralen op elk festival. Feesten maar!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00