Nagellamp

Een goede Nagellamp: waar moet je op letten?

Een Gellak Lamp hardt je nagels sneller en egaal uit; ideaal wanneer je haast hebt of snel de deur uit wilt.

Bij een goede Nageldroger zijn twee dingen erg belangrijk, het vermogen en de golflengte. Het wattage van de LED-lampen bepaalt de droogtijd van de gel en zorgt dat de Nageldroger sneller werkt, terwijl de golflengte invloed heeft op het uithardingsproces.

Onze Nagellak Droger bestaat uit 24 krachtige UV-lampen met een hoog vermogen van 48 Watt dat gellak tot wel 2 keer zo snel uithardt. Zo kan de Miss Jules Nageldroger evenredig licht verspreiden en drogen alle nagels tegelijkertijd. Maar ook de UV-lichtintensiteit is belangrijk; een golflengte van minstens 350 nanometer is een must voor de polymerisatie van gellak.

Ook te gebruiken bij Gellak Nagels

Onze Nageldroger is voorzien van dubbele golflengte technologie en werkt hierdoor met elk gel type. Of het nou om basecoats, builder gel, polygel of gellak gaat, met de Miss Jules Gel Nagellak Lamp ben je binnen 60 seconden klaar. Werk je met builder- of hard gels? Met een low-heat functie is de Nagellamp ook hiervoor geschikt. Een at-home manicure was nog nooit zo makkelijk!

Nagellamp en nageldroger kopen bij Miss Jules

Zelf aan de slag met een at-home manicure? Bestel jouw nagel tools eenvoudig online bij Miss Jules. Van Nagelvijlen tot UV-lampen en Accessoires; bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor glanzende nagels. Met onze uitgebreide collectie transformeer je jezelf tot nagelstyliste en geniet je thuis van een professionele manicure.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00