Gellak Kleuren

Gellak kleuren

Ontdek de Gellak kleuren van Miss Jules. Van krachtige, opvallende tinten, tot warme, natuurlijke en subtiele tonen. De uitgebreide collectie biedt veel mogelijkheden om je nagels te voorzien van een mooie en voor jou passende Gellak kleur. De collectie is zo samengesteld dat er voor iedereen wel iets passends is.

Van Rumba Red tot Chestnut Brown

De kleuren Gellak verkopen zichzelf. Ze zijn levendig, sprekend en vooral ook onweerstaanbaar. Verwen jezelf met de krachtige rode tint van Rumba Red, die aan elke outfit een beetje glamour toevoegt. Of kies je liever voor de tijdloze elegantie van Chestnut Brown, perfect voor zowel dagelijkse looks als bijzondere gelegenheden.

Andere nagellak kleuren

Naast deze unieke kleuren biedt de collectie meer. Zo is er voor elke gelegenheid een passende kleur om je look helemaal compleet te maken. Van ingetogen pastels tot gedurfde en uitgesproken kleuren. De collectie is ontworpen om je te inspireren en te ontdekken welke kleur het beste bij je past.

Seizoenskleuren

Naast de basiskleuren worden ook de seizoens- en trendkleuren geselecteerd. De collectie wordt daardoor steeds aangevuld met nieuwe kleuren, die op dat moment populair zijn. Zo vind je tijdens de feestdagen Glittergels en in het voorjaar meer frisse Pastelkleuren. Als je bij Miss Jules koopt is er dus constant iets nieuws te vinden.

Ontdek de mooiste kleuren, laat je inspireren, experimenteer en beleef elke dag veel plezier van de Miss Jules Gellak. Is Gellak toch niet helemaal het product wat je zoekt. Neem dan eens een kijkje bij de andere producten zoals BIAB, Dipping Powder, Polygel of Rubber Base.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00