Woman on a mission

Na ruim 1 jaar met diverse onderzoeken komen wij er in 2017 achter dat onze oudste zoon Julian een chronische ontwikkel achterstand heeft. De reflexen die je in de eerste levensjaren aanleert zijn bij Julian niet goed ontwikkeld. Deze afwijking zit in het KCNB-1 gen, dat pas in 2014 is ontdekt. Geen medische behandeling of medicijn kan zijn achterstand in motoriek, spraak/taal en denkvermogen verhelpen.⁠ Deze afwijking is uiterst zeldzaam en bij minder dan 20 kinderen in Nederland bekend.

⁠Na onderzoek komen we uit bij de methode MNRI (Masgutova Neurol Reflex Integration). Door deze behandelingen leert Julian zijn niet goed ontwikkelde reflexen alsnog te ontwikkelen. Met een zeer positief effect…hij groeit!

Miss Jules - Over Miss Jules - Julian
Miss Jules - Over Miss Jules - Stichting Julian ontwikkelt

We doen er daarom alles aan deze behandelingen mogelijk te maken. Zodat Jules, zoals wij Julian noemen, later zelfstandig door het leven kan. En wat is een mooiere manier dan dat te kunnen doen in combinatie met de passie die ik heb voor mijn vak als nagelstyliste. Zo is in maart 2020 het merk Miss Jules ontstaan en maak ik met de verkoop van mijn eigen nagelproducten niet alleen vele nagels mooier, maar ook het leven van onze Jules (en dat van andere kindjes met een ontwikkelachterstand).

Ik wil jou onwijs bedanken voor jouw bijdrage!

Liefs,

Samantha
Miss Jules

Miss Jules - Over Miss Jules - Samantha
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00