Base Coat

Een goede voorbereiding met Base Coat

Glanzende nagels beginnen bij een goede basis. Bescherm & prep je nagels met onze Base Coat en creëer thuis professioneel gelakte nagels.

Blijft je Poly-, BIAB- of Gellak niet lang zitten? Je lost het op met onze multifunctionele Base Coat. De Peel-off Base Coat beschermt en egaliseert je nagel voor een betere hechting zonder gele verkleuring. Maak je manicure af met de Miss Jules Top Coat en geniet van een extra langdurig effect.

De beste Base Coat

We kennen het allemaal; na uren bezig te zijn met je nagels zijn ze binnen een paar dagen al beschadigd. Onze ijzersterke op Coat lost jouw problemen op en houdt je nagels tot wel 30 dagen mooi.

Onze Base Coat is makkelijk aan te brengen, heeft extra inhoud en is razendsnel uit te harden met de Miss Jules LED-lamp. Kies voor de beste Base Coat op de markt en verleng de houdbaarheid van je manicure.

Base Coat kopen bij Miss Jules

Thuis perfecte gel nagels creëren? Een mooi verzorgde manicure begint bij Miss Jules. Bestel onze Base Coat makkelijk online en je hebt ‘m binnen enkele werkdagen in huis. Van gellak starter sets tot LED-lamp en kleurensets; wij hebben alles in huis voor jouw at-home manicure.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00