Polygel

Polyacryl: creëer de mooiste kunstnagels

Met polygel, ook wel polyacryl genoemd, krijg je de flexibiliteit van gellak en de stevigheid van acryl in één. Polygel is zeer eenvoudig aan te brengen en daarmee uitstekend voor beginners. Shape jouw polyacryl nagels in de vorm die bij jouw past en geniet voor meer dan 3 weken van natuurlijke, mooie en stevige nagels.

Polygel: de ideale mix van acryl en gellak

Polygel is de ideale mix van acryl en gellak. De polyacryl breng je eenvoudig aan op je nagels en shape je met een speciaal polygel penseel beetje bij beetje helemaal naar jouw gewenste vorm. De substantie wordt pas hard als je deze onder de UV-lamp legt, dus je kunt heel makkelijk experimenteren met verschillende nagelvormen! Bovendien zorgt de flexibiliteit van de polyacryl dat je polyacryl nagels niet snel kapot gaan als je een keertje ergens tegenaan stoot. Ideaal dus!

Polygel aanbrengen

Ten opzichte van gewone nagellak komt polygel uit een tube. Druk voorzichtig één bolletje van de polygel uit de tube en breng deze met een penseel in de juiste vorm. Zijn ze helemaal naar jouw wens? Het enige wat je nog hoeft te doen is deze te laten uitharden onder een UV-lamp en jij kunt genieten van jouw eigen prachtige polygel nagels!

Lees hier alle tips en tricks voor het aanbrengen van polygel.

Verschillende kleuren polygel

Miss Jules heeft een ruime keuze aan polygel kleuren. De polygel tubes zijn er in verschillende roze tinten, voor elke look en elk moment. Zo is de roze Nude polygel perfect als je een avond op stap gaat. Liever een meer natuurlijke look? Dan zijn Clear of Natural Pink een goede keuze.

Ook verkrijgbaar als set

Ga je voor het eerst je eigen polygel nagels maken? Miss Jules heeft complete startersets voor de beginnende #nailcreators. In deze set zit alles wat je nodig hebt voor het creëren van de mooiste polygel nagels: van een nagelvijl en een polygel penseel tot jouw eigen UV lamp. Ook vind je een instructievideo en handleiding, waarmee je in slechts een paar stappen je eigen polygel nagels creëert.

Polygel kopen bij Miss Jules

Zelf aan de slag met polygel nagels? Tegenwoordig kun je polygel eenvoudig online bestellen en heb je het de volgende dag in huis. Voor de beginnende nagelstylisten heeft Miss Jules speciale starterset met alle materialen voor jouw eigen polygel nagels! Ben je opzoek naar een specifieke polygel kleur? Dan hebben we voor jou ruime keuze aan polygel tubes in verschilende roze kleuren.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00