Nagelvijlen

Een goede nagelvijl: waar moet je op letten?

Jouw at-home manicure begint bij de juiste prep en verzorging. Met een goede Nagelvijl vijl je je nagels in de juiste vorm en houd je ze goed bij. Maar wat is nou belangrijk bij het kopen van een Nagelvijl?

Het aantal grit is het eerste waar je naar kijkt. Want hoe lager het nummer, hoe groffer het Nagelvijl Blok. Dit komt goed van pas wanneer je werkt met bijvoorbeeld BIAB of Gellak aangezien je hier wat meer kracht nodig hebt.

Ook de vorm en het materiaal van de Nagelvijl kan verschil maken, maar dit ligt vooral aan jouw persoonlijke voorkeur. Wil je snel vijlen of bijvoorbeeld het nagelbed polijsten? Dan werk je met een Nagelvijl Blok het efficiëntste. Ga je juist voor strakke lijnen of wil je de vorm bijwerken? Dan is een dunnere Kartonnen Vijl juist weer heel handig.

Kartonnen vijl van minimaal 180 grit

Natuurlijke nagels zijn minder sterk dan kunstnagels en moeten dan ook extra voorzichtig gevijld worden. Dit doe je met een Nagelvijl van minimaal 180 grit; niet te fijn en niet te grof.

Miss Jules raadt een Nagelvijl van 240 grit aan bij het afwerken en vormen van de natuurlijke nagel zodat je deze niet zult beschadigen. Deze fijne grit werkt ook goed bij zwakke nagels en maakt het makkelijk om extra precies aan de slag te gaan.

Nagelvijl blok: voor op je nagels

Op zoek naar de Beste Nagelvijl? Een Nagelvijl Blok is onze favoriete nagelstyling tool.

Ons Bufferblok combineert verschillende Nagelvijlen in één accessoire zodat je extra snel klaar bent met je nagels.

In 4 snelle stappen verzorg je je nagels en geef je ze vorm, en dat allemaal met 1 Vijlblok. De nagelvijl verwijdert oneffenheden, maakt de nagels gladder en creëert een professionele hoogglans. Nagelstyling was nog nooit zo makkelijk!

Nagelvijl en bufferblok kopen bij Miss Jules

Zelf aan de slag met jouw at-home manicure? Mooie nagels beginnen bij Miss Jules. Bestel je favoriete Nagelvijl of accessoire makkelijk online en je hebt het product de volgende werkdag in huis.

Vragen over een product of het bijwerken van je nagels? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste nagel Accessoires.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00