Betalen

Welke betaalmethoden biedt Miss Jules aan?

Wij bieden een breed scala aan betaalmethoden aan om het winkelen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op missjules.nl kun je betalen met de volgende betaalmethodes:

iDeal
Met iDeal kun je veilig online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving of app van jouw eigen bank.

Creditcard
Veilig betalen met een wereldwijde Visa card of Master card creditcard.

Apple Pay
Eenvoudig betalen met jouw eigen Iphone of Ipad met de eigen betaalmethode van Apple.

Klarna: Betaal nu
Met de veilige en flexibele Klarna betaalmethode kun je direct betalen via een online bankoverschrijving of directe incasso.

Klarna: Betaal achteraf
Met Klarna: Betaal achteraf regel je veilig en in een handomdraai de uitgestelde betaling.

Bancontact
Betaal veilig en snel met de meest populaire betaalmethode in België.

KBC
Betaal veilig via de grootste Belgische consumentenbank.

Miss Jules Cadeaubon
Betaal eenvoudig met de speciale Miss Jules Cadeaubon.

Kan ik achteraf betalen?

Ja! Bij Miss Jules kun je achteraf betalen met Klarna: Betaal achteraf. Hiermee kun je de bestelling eerst ontvangen en later betalen. Kies de optie Achteraf betalen bij het afrekenen.

Hoe werkt betalen met iDeal?

Met iDeal kun je eenvoudig en veilig betalen via jouw eigen bank. Kies iDeal als betaalmethode tijdens het afrekenen, selecteer jouw bank en volg de stappen om de betaling te voltooien.

Accepteren jullie creditcards?

Ja, wij accepteren betalingen met Visa card en Master card. Kies de optie Kaart tijdens het afrekenen en voer jouw kaartgegevens in om de betaling te voltooien.

Kan ik betalen met Apple Pay?

Ja, je kunt bij Miss Jules betalen met Apple Pay. Selecteer Apple Pay als betaalmethode bij het afrekenen en volg de instructies op jouw Apple-apparaat om de betaling te bevestigen.

Wat is Bancontact?

Bancontact is een populaire betaalmethode in België. Kies Bancontact tijdens het afrekenen, voer jouw kaartgegevens in en bevestig de betaling om uw bestelling te voltooien.

Hoe werkt betalen via KBC?

KBC is een bank in België die online betalingen ondersteunt. Selecteer KBC als betaalmethode tijdens het afrekenen, log in op jouw KBC-account en bevestig de betaling.

Kan ik betalen met Klarna?

Ja! Bij Miss Jules kun je direct betalen via Klarna: Betaal nu of later betalen via Klarna: Betaal later. Kies Betaal nu of Achteraf betalen als betaalmethode tijdens het afrekenen en volg de stappen om de betaling te voltooien.

Hoe betaal ik met de Miss Jules Cadeaubon?

Heb je een Miss Jules Cadeaubon gekregen en wil je daarmee betalen? Klik bovenaan de betaalpagina op de knop Heeft u een cadeaubon ontvangen van een geliefde? Gebruik het hier! en vul de code van de cadeaubon in.

Zijn er extra kosten verbonden aan bepaalde betaalmethoden?

Nee, wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik van een van onze betaalmethoden. Je betaalt alleen het bedrag van uw bestelling.

Kan ik veilig online betalen?

Ja, je kunt op missjules.nl veilig betalen. Onze webshop maakt gebruik van SSL-encryptie om jouw gegevens te beschermen. Alle betalingen worden verzorgd door Mollie en de door jou gekozen betaalmethode.

Wat moet ik doen als mijn betaling mislukt?

Als de betaling mislukt, controleer dan eerst of je de juiste betaalgegevens hebt ingevoerd en voldoende saldo hebt. Probeer het daarna opnieuw. Mocht het probleem zich blijven voordoen, neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00