Professionele UV/LED Lamp

 29,95

De Miss Jules UV/LED lamp is de ultieme partner voor een prachtige en langdurige manicure. Deze lamp heeft de voordelen van zowel UV-als LED technologieën in één apparaat. Dankzij de krachtige lampen wordt je thuismanicure moeiteloos uitgehard, en neem je afscheid van de lange droogtijden. Zo creëer je keer op keer salonwaardige resultaten gewoon bij je thuis.

Op voorraad

Beschrijving

De Miss Jules nageldroger heeft 24 sterke 48 Watt LED UV-lampen. In 60 seconden zijn de nagels van je hand of voet droog en uitgehard, 2x sneller dan gemiddeld. Basecoats, topcoats, gellak, polygel of BIAB, je hebt altijd perfecte polymerisatie dankzij de dubbele golflengte technologie. Bewegingssensoren zetten de nageldroger automatisch aan en uit, dus je verpest nooit meer natte nagels aan knopjes! Kies uit handige opties zoals een low-heat functie, 4 timers (15s, 30s, 60s, 99s) of sla je persoonlijke instellingen op met de memory functie. De perfecte nageldroger voor thuis of in de salon!

24 LED UV-lampen (48W)

Hoe hoger het wattage, hoe korter de droogtijd van de gel. De 24 krachtige 48W LED UV-lampen in de Miss Jules nageldroger verspreiden het licht evenredig over alle nagels tegelijk. De gel is in 60 seconden uitgehard en droog, tot wel 2x sneller dan gemiddeld!

Geschikt voor alle gel nagellak

Voor polymerisatie (uitharding) van gel via UV of LED moet de golflengte 350 nanometers zijn (lichtintensiteit van UV). De Miss Jules nageldroger gebruikt dubbele golflengte technologie (365 nm en 405 nm). Daardoor werkt de nageldroger met praktisch elke soort gel (basecoats, topcoats, polygel, gellak, etc.). Uiteraard heeft de droger een low-heat functie die nodig is voor sommige builder- en hard gels.

Voor vinger- en teennagels

Dankzij de verwijderbare onderkant kun je de Miss Jules nageldroger over je voet plaatsen en ook gebruiken voor de teennagels. Door de verwijderbare bodem is de nageldroger tevens heel makkelijk schoon te maken.

Miss Jules Nageldroger

  • Geschikt voor: polygel, gel polish, builder gel
  • Levensduur lamp: 50.000 uren
  • Automatisch aan/uit met bewegingssensor
  • 15s, 30s, 60s, 99s timers
  • Geschikt voor handen en voeten (verwijderbare bodem)
  • Low heat functie
  • LCD display
  • Perfecte nageldroger voor thuis of in de salon

Automatisch aan/uit

De nageldroger start en stopt automatisch dankzij infarood bewegingssensoren. Hand erin, licht aan. Hand eruit, licht uit. Hierdoor hoef je niet meer op knopjes te drukken met natte nagels. De nageldroger heeft standaard 4 automatische timers (15s, 30s, 60s, 99s). Wil je andere timers instellen of opties combineren, dan kun je jouw persoonlijke instellingen opslaan met de handige memory functie. Op het heldere LCD display kun je precies zien hoeveel seconden op de timer over zijn die toont de timer en laat zien hoeveel seconden zijn.

Veilig

De UV-lampen simuleren natuurlijk wit licht wat schade voorkomt aan je nagels en huid. Dankzij het veilige half-gesloten ontwerp zijn de ogen en huid beschermd tegen blootstelling aan UV-licht. Heb je een gevoelige huid, of vind je nageldrogers doorgaans pijnlijk, dan kun je gebruik maken van de low-heat functie. Daarmee duurt het drogen langer maar bouwt de warmte geleidelijk op zonder plotse warmte pieken. Wanneer de nageldroger dreigt te overhitten schakelt deze automatisch over op low-heat modus totdat de temperatuur is gedaald.

Professionele UV/LED Lamp
 29,95