Actie! Gratis Nagelriemolie bij besteding vanaf 65 euro!

Nagelriemolie

 9,95

Wil jij je nagels verzorgen, schitterend maken én houden? Verzorg dan jouw nagels en nagelriemen met Miss Jules Nagelriemolie.

Op voorraad

Beschrijving

Het gehele jaar door hebben we wel een goede reden om onze nagels en nagelriemen te verzorgen. In de zomer drogen je nagelriemen uit door veel gebruik van water en airconditioning. Bijvoorbeeld op vakantie tijdens het zwemmen. En in de winter drogen ze uit door de kou. Om nog maar niet te spreken over het effect van het vele handen wassen. Het is dus altijd belangrijk om je nagels en nagelriemen te verzorgen met een nagelriemolie. Goed verzorgde nagelriemen is niet alleen fijn voor mooi uitziende handen en nagels, maar is zelfs noodzakelijk.

Door tweemaal per dag je nagels te oliën geef je de olie de kans om langzaam in de nagelplaat te sijpelen. Tussen je nagelcellen wordt de ‘cementlaag’ nu gevuld met oliën waardoor je nagels versterken. De olie zorgt er ook voor dat je weer flexibiliteit krijgt in je nagels. Dit klinkt misschien niet erg aantrekkelijk omdat je sterke, harde nagels wilt, maar als je erover nadenkt is dit juist beter dan superharde nagels.

De nagels die dagelijks geolied worden zijn flexibeler. Als je deze stoot gaan ze minder snel kapot. Als je een glas laat vallen gaat deze kapot. Laat je iets van rubber vallen, dan krijgt het hooguit een krasje maar gaat het niet kapot. Dit is de reden dat je dus liever flexibiliteit hebt in de nagels.

Tip!

Naast de gezondheid van je nagels verbeteren is er nog een leuk bijkomend voordeel; op gezonde, goed verzorgde nagels blijven alle Miss Jules producten veel beter zitten!

Ingrediënten

Nasturtium,Saffron, Jasmine, Lily, Snow chrysanthemum, Extra virgin olive oil, Chrysanthemum, Grape seed oil, Fragrance Oil, Olive Squalane, Vitamin A, Vitamin E, Tea tree oil,Essence

Miss Jules - Nagelriemolie
Nagelriemolie
 9,95