BIAB Sets

De voordelen van een BIAB starterspakket

Klaar voor het BIAB effect? Ga thuis direct aan de slag met onze starterspakketten. Met deze uitgebreide BIAB kits hoef je niets zelf uit te pluizen en heb je alles in één keer in huis. Elk BIAB starterspakket is nauwkeurig samengesteld door het Miss Jules team en biedt alles wat je nodig hebt voor een mooi verzorgde manicure.

Ons starterspakket voor BIAB nagels wordt geleverd inclusief gel, accessoires en 2 kleuren BIAB lak; aan elke stap is gedacht. Vijl en verzorg je nagels met de Miss Jules Primer, Basecoat en Topcoat. Maak je look af met poederroze of nude BIAB en geniet een glanzende nagellook voor minstens 3 weken.

BIAB starter kit met lamp

Razendsnel klaar met je manicure? De BIAB starter kit met lamp droogt de nagels binnen 1,5 minuut. Zo zijn je nagels voor je het weet gedaan en kun je snel weer door met je drukke agenda. Een echte must voor drukke mama’s!

De bijgeleverde roze UV-lamp werkt op USB, is compact en lekker licht. Een mooie toevoeging aan onze nieuwste BIAB kit. De lamp past met set en al in het bijgeleverde roze reisetui voor optimaal gemak.

Lekker op vakantie, vriendinnenavond of lang onderweg? Jij kunt overal met onze set aan het werk. Mooi verzorgde nagels zijn nog nooit zo makkelijk geweest.

BIAB nagels starterspakket kopen bij Miss Jules

Je eigen BIAB nagel starterpakket in huis? De Miss Jules BIAB kits bestel je eenvoudig online. Met een breed assortiment aan nagelproducten en alles-in-één sets creëer jij makkelijk & snel de perfecte nagels. Van BIAB tot Gellak  en Polygel startersets; bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00