Gellak

Wat is gellak?

Gellak is nagellak op gelbasis die je laat je drogen onder een UV-lamp, waardoor je tot 14 dagen kan genieten van prachtige gellak nagels. Met gellak krijg je het gemak van het aanbrengen van gewone nagellak in combinatie met een langdurig resultaat. Miss Jules heeft een ruime collectie van hoge kwaliteit gellak in allerlei prachtige kleuren.

Voor iedere look een ander kleurtje gellak

Gellak maakt elke outfit compleet. De gellak van Miss Jules zijn er in unieke kleuren voor elke gelegenheid, altijd geïnspireerd door de laatste trends. Kies bijvoorbeeld voor rustige pastelkleuren voor de ultieme kantoorlook of zorg voor wat extra glitter voor een avondje uit: met Miss Jules heb jij altijd een ander kleurtje gellak voor iedere look.

Gellak aanbrengen

Gellak kun je zelf eenvoudig aanbrengen. Tegenwoordig hoef je hiervoor niet meer naar een professionele nagelstyliste, maar kun je dit gewoon zelf doen vanuit huis. Voor de beginnende #nagelstyliste heeft Miss Jules verschillende startersets, inclusief UV-lamp, bokkenpootje en lange vijl. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor het creeëren van de perfecte gellak nagels. Op deze pagina lees je alle tips en tricks voor het aanbrengen van de perfecte gellak nagels.

Een goede basis voor het beste resultaat

De perfecte gellak nagels beginnen met een goede basis. Met de Base Coat heb je een  basislaag op je nagel, zodat de gellak goed op je nagel kan aanhechten. Na het aanbrengen van de gellak en de basecoat zorgt de Top Coat voor de ultieme finishing touch. Dit geeft een extra beschermlaagje op je gellak nagels, zodat je nog langer van je nagels kan genieten!

Gellak kopen bij Miss Jules

Klaar om je eigen gellak nagels te creëren? Bij Miss Jules kun je gellak kopen in verschillende kleurensets voor elke gelegenheid: van pastel en nude tot extra glitter voor een prachtige kerstavond. Laat de gellak drogen onder je eigen UV lamp en jij geniet 14 dagen lang van prachtige gellak nagels!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00