Hoe breng ik BIAB aan?

Stappen

 1. Nagels prepareren

  Prepareer je nagels volgens de beschreven stappen.

 2. Primer

  Breng over de gehele nagel de primer aan. De primer hoeft niet onder de UV of LED lamp, deze droogt namelijk aan de lucht. Laat de primer ongeveer 1 minuut drogen.

 3. Base coat

  Als je van jezelf hele dunne en beschadigde nagels hebt dan adviseer ik om een laagje base coat aan te brengen over de gehele nagel. Zeer dun, laat ongeveer 1 mm vrij tussen de lak en de nagelriemen.

 4. Base coat uitharden

  Hard de base coat uit onder de lamp (LED lamp = 30 sec. of UV lamp = 60 sec.). Let op: base coat blijft plakkerig zodra het eenmaal is uitgehard. Het is niet aan te raden om het plaklaagje te verwijderen.

 5. BIAB eerste laag

  Breng de eerste BIAB kleurlaag aan. Zeer dun, laat ongeveer 1 mm vrij tussen de lak en de nagelriemen. Hardt deze laag vervolgens uit onder de lamp (120 sec.). Let op: BIAB blijft plakkerig zodra het eenmaal is uitgehard. Het is niet aan te raden om het plaklaagje te verwijderen.

 6. BIAB laagjes

  Door meerdere laagjes BIAB aan te brengen, bouw je de nagels op tot de gewenste stevigheid. Ook kun je op dit moment een BIAB met verlenging uitvoeren. Dit doe je met behulp van nageltips of sjabloontjes. Elke laag BIAB die je aanbrengt moet worden uitgehard onder de lamp.

 7. Gellak

  Ga je liever voor een opvallend design? Breng dan een laag gellak aan. Het aanbrengen van gellak is optioneel. Deze moet ook worden uitgehard onder de lamp.

 8. Top coat

  Breng de topcoat aan en hardt deze uit onder de lamp (LED lamp = 60 sec. of UV lamp = 120 sec.). Zorg dat je met de top coat de hele BIAB kleur bedekt! De topcoat beschermt de BIAB nagel tegen beschadigingen en zorgt voor een mooie glans.

 9. Nail cleanser

  Verwijder het plakkerig laagje met wat nail cleanser of aceton vrije nagellak remover op een pluisvrije nail wipe/tissue.

 10. Nagelriemolie

  Verzorg je nagels met een nagelriemolie. Herhaal dit dagelijks om nog langer te genieten van je prachtig gelakte nagels.


Vragen?

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met Miss Jules of lees onze FAQ.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00