Maak de decembermaand speciaal!

De decembermaand heeft altijd iets magisch. Een tijd waarin families samenkomen, lichten fonkelen en harten warmer worden. Het is ook een mooi moment om goede doelen wat extra aandacht en liefde te geven.

Miss Jules gelooft in de kracht van schoonheid (ieder op z’n eigen manier), en dat is de reden waarom ik mijn passie voor nagelverzorging heb omgezet in een missie. Mijn nagelproducten worden niet alleen gemaakt om jouw nagels mooier te maken, maar ook om een verschil te maken in het leven van anderen, met name in het leven van onze oudste zoon, Jules.

Jules, is een inspiratie voor ons allemaal. Hij heeft ons geleerd dat liefde en doorzettingsvermogen geen grenzen kent. Jules heeft speciale behoeften en met elke verkoop van onze nagelproducten draag je bij aan zijn ontwikkeling, zodat hij de kansen en ondersteuning krijgt die hij verdient.

Ik nodig jou daarom uit om de mooiste tijd van het jaar met Miss Jules te delen. Hier zijn een paar manieren waarop je dat kunt doen:

1. Doe een aankoop met een doel

Elke nagellak, elke vijl en elk product dat je bij Miss Jules koopt, draagt bij aan Jules’ ontwikkeling. Zo kun je niet alleen je nagels verwennen, maar ook een positieve impact hebben op het leven van onze bijzondere jongen.

2. Deel de liefde

Verspreid de boodschap van Miss Jules en onze missie. Deel je creatie en liefde voor Jules op social media en moedig anderen aan om mee te doen.

3. Vier de feestdagen met Miss Jules

Er zijn nieuwe sprankelende BIAB, Gellak, Dipping Powder en Polygel kleuren zodat je jezelf of een geliefde kunt trakteren op prachtige nagelproducten, die speciaal zijn ontworpen voor deze feestelijke tijd van het jaar.

Maak de Decembermaand speciaal! Terwijl jij jezelf verwent met de perfecte thuismanicure, maken we samen het leven van Jules elke dag een stukje mooier.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00