Black Nails Friday

Het is weer de tijd van het jaar waarin de feestdagen voor de deur staan en de winkels zich klaarmaken voor Black Friday. Terwijl veel mensen zich richten op het vinden van de beste deals voor zichzelf, heeft Miss Jules een ander doel voor ogen. Bij Miss Jules draait Black Friday niet alleen om kortingen en aanbiedingen, maar ook om het creëren van positieve verandering en het ondersteunen van een geweldig doel. 

De Missie van Miss Jules:

Miss Jules is geen gewoon nagelproductbedrijf. Het is een bedrijf dat is ontstaan uit liefde, toewijding en de wens om een verschil te maken. Miss Jules’ oudste zoon, Julian, heeft speciale zorg nodig vanwege een zeldzame medische aandoening. Als toegewijde ouders willen wij niet alleen de best mogelijke zorg voor Jules garanderen, maar ook anderen helpen die vergelijkbare uitdagingen in het leven doormaken.

Het Doel van Black Friday bij Miss Jules:

Miss Jules heeft een doel voor ogen dat verder gaat dan alleen maar winst maken. We willen een positieve impact hebben op het leven van onze Jules. Zoals bij elke aankoop zal ook tijdens Black Friday een deel van de opbrengst naar de ontwikkeling van onze zoon gaan. Zo maken we vele nagels mooier, maar samen ook het leven van onze zoon.

De Collectie:

Miss Jules heeft een prachtige collectie samengesteld, bestaande uit o.a. diverse kleuren BIAB, Gellak, Dipping Powder, Polygel en verschillende nagelverzorgingsproducten. Deze producten zijn met liefde en zorg samengesteld en zijn perfect voor alle nagellakliefhebbers die niet alleen mooie nagels willen, maar ook een bijdrage willen leveren aan een mooi doel.

Hoe kun jij helpen:

Tijdens Black Friday, kun je meedoen aan Miss Jules’ missie om een verschil te maken. Door nagelproducten van Miss Jules te kopen, draag je direct bij aan de ontwikkeling van Jules. 

Miss Jules heeft een prachtige missie en Black Friday is de perfecte gelegenheid om haar doel te ondersteunen. De producten zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook heel leuk om tijdens de feestdagen cadeau te doen. Wie ga jij verrassen?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00